Privacy verklaring

Beste klanten
 Ten eerste, ik dank u voor het winkelen met onze website. Wij zorgen ervoor dat uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen. We willen dat je weet hoe je de informatie die u naar ons stuurt via het internet af te handelen. Ons privacybeleid aanpast aan de dynamische omgeving van het internet. Wij zullen u op de hoogte door bijwerking van dit privacybeleid aan veranderingen in onze procedures. Gelieve te herzien van tijd tot tijd op de hoogte blijven. Dit is de manier waarop wij omgaan met informatie:
 Hij stuurde ons deze privacyverklaring om haar vaste verplichting aan uw privacy. Daarnaast zijn we akkoord met onze informatie en praktijken openbaar te maken en u op de hoogte van:
 - Welke persoonlijk identificeerbare informatie van u (of persoonlijke gegevens van derden) wordt verzameld van u via onze website
 - De organisatie verzamelt informatie
 - Bedrag van de informatie wordt gebruikt
 - Met wie de informatie kan worden gedeeld
 - Wat zijn de opties voor u beschikbaar betrekking tot het verzamelen, het gebruik en de verspreiding van deze informatie
 - De aard van de veiligheidsprocedures die zijn getroffen om het verlies, misbruik of wijziging van informatie te beschermen onder de controle van onze site
 - Hoe u eventuele onjuistheden in de informatie
 We vragen om informatie van de gebruiker in het bestelformulier bij het maken van een aankoop. Hier is waar een gebruiker zijn contactgegevens zoals naam, adres, verschepen informatie en creditcardnummer en de vervaldatum moeten bieden. Deze informatie wordt gebruikt voor de facturering en op bestelling van de klant in te vullen. Als we moeite verwerking en orde hebben, wordt deze informatie ook gebruiken om contact met onze klanten.
 database van onze site om het verkeer op onze site. Deze informatie wordt gebruikt om de algemene statistieken op te stellen en is niet opgenomen op individueel niveau. Dit omvatte IP (Internet Protocol)-adressen, het type browser, ISP (Internet Service Provider), pagina's verwijzend / exit, platform type, datum / tijd-stempel, en het aantal kliks om trends te analyseren, de site te beheren, spoor gebruikers beweging is het aggregaat. De statistieken helpen ons te bepalen welke producten en diensten het beste dienen onze leden en gasten.
 Zo is de privacy van degenen die onze website bezoeken is van primair belang voor ons. We houden aan de hoogste ethische normen in de industrie. We automatisch verzamelen een aantal gegevens van iedereen die onze site bezoekt, terwijl andere informatie wordt verkregen ter beoordeling van het individu. Ons enige doel in deze manier is het de ervaring van individuele shoppers hier verbetering in onze winkel.
  Beveiliging
 We nemen alle voorzorgsmaatregelen om onze gebruikers te beschermen. Wanneer u gevoelige informatie online in te dienen, wordt uw informatie beschermd, zowel online als off-line.
 Toen onze registratie formulier vraagt ​​u om gevoelige informatie zoals credit card gegevens in te voeren, dat de informatie gecodeerd en beschermd met state of the art encryptie software, Secure Socket Layers (SSL's). Terwijl op een beveiligde pagina, zoals uw bestelbon en tijdens het afrekenen, verschijnt er een slotje onderin uw browser. Als u niet op een beveiligde pagina geen lock icoon verschijnt.
 Terwijl we SSL encryptie om gevoelige informatie (zoals credit card informatie) online te beschermen, ook alles in het werk stellen om onze gebruikers te beschermen off-line. Alle informatie van onze gebruikers, niet alleen de bovenstaande informatie is in onze kantoren. Alleen onze medewerkers die de gegevens nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren wordt de toegang tot een aantal persoonlijke gegevens zoals verzendadres voor verzending Alle medewerkers zijn volledig op de hoogte over onze veiligheid praktijken en privacybeleid verleend worden toegevoegd en bijgewerkt nieuwe of herziene. Tenslotte worden de servers die we persoonlijke informatie bewaard in een veilige omgeving onder beperkte toegang.

Terug